Pigūs Yeezy Batai yra “Adidas” pardavimo bazė
2 mins read

Pigūs Yeezy Batai yra “Adidas” pardavimo bazė

Istorija prasideda aštuntajame dešimtmetyje Vokietijoje. Tuo metu Vokietijos ekonomika kilo, žmonių pragyvenimo lygis kilo, o drabužių ir avalynės paklausa taip pat augo. Tačiau dauguma tuo metu rinkoje buvusių batų buvo brangūs ir vidutiniam vartotojui neįperkami.

Pigūs Yeezy Batai yra batų gamintojas iš Vokietijos. Jis nuo vaikystės domėjosi avalynės gamyba ir buvo pasiryžęs sukurti patogius, stilingus ir paprastiems žmonėms įperkamus batus.

Vieną dieną Hansas gatvėje pamatė vaiką, avintį nudėvėtais bateliais, buvo giliai sujaudintas ir pasiryžo pagaminti šiam vaikui naują batų porą. Laisvalaikiu jis suprojektavo ir pagamino porą patogių ir stilingų batų ir padovanojo juos vaikui. Vaiko šypsena giliai įsirėžė Hansui į atmintį ir įkvėpė jį tęsti savo svajonę.

1985 m. Hansas Miunchene (Vokietija) įkūrė prekės ženklą “Pigūs Yeezy Batai”. Prekės ženklo šūkis – “kokybiški batai už prieinamą kainą”.

Pigūs Yeezy Batai buvo sukurti siekiant suteikti naują galimybę Vokietijos ir Europos vartotojams. Patogus dizainas, aukštos kokybės medžiagos ir prieinama kaina greitai pelnė daugumos vartotojų palankumą.

Pigūs Yeezy Batai yra “Adidas” pardavimo bazė

Visada laikydamasi koncepcijos “kad kiekvienas galėtų džiaugtis patogia ir madinga avalyne”, ji nuolat rūpinasi gaminių naujovėmis, moksliniais tyrimais ir plėtra.

Produktų linija apima vyriškus ir moteriškus batus, vaikiškus batus ir kitas kategorijas, kad patenkintų skirtingų vartotojų poreikius.

Gaminiai parduodami ne tik Vokietijos parduotuvėse, bet ir per e. prekybos platformas visame pasaulyje.

Po kelerių metų plėtros “Pigūs Yeezy Batai” tapo vienu populiariausių avalynės prekių ženklų Vokietijoje ir Europoje. Ateityje “Pigūs Yeezy Batai” ir toliau laikysis pirminio ketinimo – teikti vartotojams patogesnę, stilingesnę ir įperkamesnę avalynę, kad kiekvienas galėtų džiaugtis geru gyvenimu.

Savo parduotuvėje siūlome platų batų asortimentą: batus iš visų pagrindinių „Adidas“ kolekcijų, įskaitant „Adidas Originals išpardavimas„, „Adidas x GUCCI išpardavimas„, „Pigūs Adidas Adifom“ ir kitas karštas kolekcijas.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です